Diensten

copywriting

ik schrijf met jouw doel voor ogen

Wie zijn jouw lezers? Wat wil je bereiken en waar ga je de tekst publiceren? Enkele vragen die ik zal stellen, voordat ik ga schrijven. 

Onder copywriting valt onder andere het opstellen van nieuwsberichten, maar ook het schrijven van e-mails, reclames en folders. Met de doelgroep in mijn achterhoofd zorg ik voor de juiste aanspreektoon, manier van schrijven, woordkeuze, structuur en stijl. Het kan een commerciële tekst zijn, maar ik schrijf ook voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan beleidsstukken of teksten die de bedrijfsidentiteit ondersteunen.

Schrijven is schrappen. Lange teksten zijn niet per definitie goed en ik kijk dus kritisch naar de informatie die ik heb. Het gaat om de details. De details die ervoor zorgen dat jouw verhaal authentiek is. Jouw tekst moet aanspreken en ervoor zorgen dat de lezer verder leest én uiteindelijk overgaat tot actie.

Heb je vragen over copywriting of twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee!

webteksten

gezien worden én gelezen

Ben je bezig met de teksten op je website, maar zie je door de woorden jouw tekst niet meer? Krijg je niet op papier wat je in gedachten hebt? Of kom je niet tot de kern, kun je niet de juiste toon vinden, of wil je het schrijven van jouw webteksten gewoon uitbesteden? 

Ik schrijf voor jouw doelgroep een activerende tekst. En wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is: je krijgt een persoonlijke tekst, een tekst die bij jou past en waarin jij jezelf herkent. Om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort houd ik rekening met SEO en gebruik ik passende call to actions. En mocht je er behoefte aan hebben, kan ik je ook helpen met de opmaak en lay-out van de webteksten.

Naast het schrijven redigeer ik ook bestaande teksten. Ik lees  en herschrijf jouw teksten met bovenstaande in mijn gedachten tot nieuwe, frisse en duidelijke webteksten. Jouw website krijgt een boost, zodat jij beter vindbaar bent voor de zoekmachines!

Klaar voor een nieuwe webtekst? Stuur mij dan een bericht en ik zorg dat jij gezien én gelezen gaat worden.

redactie

ik geef vorm aan jouw verhaal

Je hebt een artikel nodig voor in het maandelijkse magazine, maar eigenlijk heb je er geen tijd voor. Geen zorgen, ik schrijf het voor je. Ik ga met je in gesprek, zodat ik weet wat je van mijn verwacht en voordat je het weet heb jij het artikel in je mailbox.

Misschien ben je wel op zoek naar iemand die een interview afneemt en dit omtovert tot een verhaal met karakter? Stuur mij dan een berichtje, want dit doe ik voor jou. Iemand leren kennen door de juiste vragen te stellen is het liefste wat ik doe. Spelen met woorden, zorgen dat jij herkenbaar bent en een tekst met karakter op papier zetten, dat doe ik het liefst. Ook voor jou!

Of wil je passende content op social media? Ook daarin kan ik je ondersteunen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, als het maar klopt!

Heb je andere ideeën of weet je niet zeker of ik je kan helpen? Stuur mij dan een bericht, ik kom graag in contact met je!