Portfolio

Mijn werk

jouw teksten

Ben je benieuwd wie al nieuwe teksten heeft ontvangen van Anneloes schrijft? Of wil je mijn schrijfstijl ontdekken?

Kijk dan even op deze pagina en wie weet sta jij hier straks ook tussen.

recensies

dit vinden mijn klanten

Ik vind het heel erg belangrijk dat ik van klanten feedback krijg over het eindproduct, maar ook over de samenwerking. Zonder jouw verhaal heb ik geen tekst.

Door de feedback kan ik mezelf blijven ontwikkelen en groeien in wat ik het liefste doe, namelijk het schrijven van content met gevoel.

Anneloes heeft voor mijn website mijn teksten flink onder de loep genomen, bijgeschaafd en indien nodig herschreven. Daarnaast geeft Annelies super fijn advies! Zelf zegt ze ongevraagd, maar ze verstaat haar vak, deskundig en professioneel! Door Anneloes staan de teksten op mijn website als een huis en klopt het helemaal! Mocht je twijfelen, niet doen, het geeft zoveel meer waarde!

Cindy van Huët
Fotograaf

Anneloes heeft ons geholpen met het schrijven van de content voor de nieuwe website van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Ze heeft heel goed begrepen waar de stichting voor staat en dit in tekst kunnen verwoorden. We zijn super blij met wat ze voor ons gedaan heeft!

Ilse de Valk
Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes
Anneloes heeft mijn teksten op de website aangepast, zo fijn want alles leest nu net lekkerder. Anneloes werkt snel, netjes en overzichtelijk! Aanrader dus 🙂
 
Alicja Cwikla
Eigenaar Narzuta

Anneloes Schrijft jouw verhaal op in jouw woorden. Zij doet dit door te luisteren, af en toe een vraag te stellen en weer te luisteren.

Dit is zo ontzettend knap. Mijn website verteld echt mijn verhaal. www.allesuitdekast.net

Miranda van Kommer
Eigenaar Alles uit de Kast
Anneloes rewrote the introduction text of my website, I am very happy with the results and highly recommend her work!
 
Birke Human
Eigenaar Maison Human
Anneloes heeft mij geholpen met mijn twee fotografie websites. Mijn algemene website www.ByMiekFotografie.nl en de trouwwebsite www.bymiektrouwfotografie.nl. Zelf had ik al wat geschreven (verzonnen) maar daar voelde ik mij erg onzeker bij. Vandaar heb ik de hulp gevraagd aan Anneloes. Zij is volledig blanco gaan schrijven, zonder enige invloed van wat ik al op papier had gezet. En wat eruit kwam paste ontzettend goed! 
Voorafgaand hebben wij een fijn gesprek gehad waarbij ze allemaal vragen stelden waar zij de teksten op kon baseren zonder dat ik dat tijdens het gesprek zelf door had. En zo werden mijn teksten echt “mijn” teksten. 
Anneloes staat open voor wijzigingen en tussentijdse inbreng en dat maakte de samenwerking erg prettig. 
Annemieke Nierop
Eigenaar ByMiek fotografie